Error: Your upload path is not valid or does not exist: /data/sites/web/jagacom/subsites/wpdev.jaga.com/wp-content/uploads Coventry University – Jaga

Coventry University

Coventry University

Land:
Verenigd Koninkrijk
Stad:
Coventry
Type gebouw:
Commercieel Openbare ruimte
Award:
Breaam excellent
Jaga radiatoren:
Mini Canal Mini vrijstaand hybrid Tempo Wand
Architect:
Couch Perry & Wilkes
Ingenieur:
Royal Aeronautical Society & the Institute of Mechanical Engineers
Hoofdaannemer:
BAM

Het HDTI gebouw, ontworpen door het prestigieuze Couch Perry & Wilkes, verricht baanbrekend werk op het gebied van innovatief denken en ontwerp en staat aan het hoofd van een nationaal initiatief om uitvinders nieuwe producten te helpen ontwikkelen. Het milieuvriendelijke ontwerp en de energiezuinige prestaties van elk Jaga product waren doorslaggevend voor het succes van het project, aangezien duurzaamheid een topprioriteit is voor de Universiteit van Coventry. Coventry behoort tot de 4% van de wereldklasse Hogere Onderwijsinstellingen. De Sunday Times riep de Universiteit van Coventry zelfs uit tot Moderne Universiteit van het jaar 2015.
De lobbyruimten zijn voorzien van de Mini Canal met elegante, roestvast stalen roosters geplaatst onder plafondhoge ramen, wat een gevoel van ruimte en openheid geeft waarvan de aanwezigen kunnen genieten. Omgaan met koude luchtstromen vereist een gespecialiseerd vloerinbouwverwarmingssysteem voor ruimte warmtecirculatie in het vertrek om de koelere tocht van de ramen te compenseren.
De Mini Vrijstaand radiatoren van Jaga zijn te vinden op de plaatsen waar veel mensen bijeenkomen, aangezien een grotere oppervlakte een grotere behoefte aan warmteafgifte met zich meebrengt.
De kantoren en directiekamers zijn voorzien van de Jaga Tempo Low Surface Temperature (LST).

Scroll to Top