Error: Your upload path is not valid or does not exist: /data/sites/web/jagacom/subsites/wpdev.jaga.com/wp-content/uploads Climate designers – Jaga

WE ARE
CLIMATE DESIGNERS

Video afspelen over ClimateDesigners_Imago_001_0000_ClimateDesigners_Imago2021
ClimateDesigners_Imago_001_0009_ClimateDesigners_Imago_008
ClimateDesigners_Imago_001_0015_ClimateDesigners_Imago_002
ClimateDesigners_Imago_001_0001_ClimateDesigners_Imago_016
ClimateDesigners_Imago_001_0005_ClimateDesigners_Imago_012

Verwarming, koeling & ventilatie

De Jaga Low-H2O radiator is nooit een gewone radiator geweest en evolueert nu naar een klimaatkoeler. De ultralichte warmtewisselaar van onze eerste producten bevatte al de basis van al onze nieuwe en toekomstige producten. Vandaar onze technologische voorsprong in lichtgewicht, responsieve en krachtige warmtewisselaars voor wat tegenwoordig een compleet klimaatsysteem voor verwarming, koeling en ventilatie geworden is.

” Net als de natuur moeten we op een circulaire manier denken: je oogst wat je zaait. “
ClimateDesigners_Imago_001_0008_ClimateDesigners_Imago_009

Doof het vuur

Climate Designer producten zijn bedoeld voor de meest milieuvriendelijke technologieën zoals warmtepompen en zonne-energie. Low-H2O-radiatoren presteren uitstekend bij de laagste watertemperaturen en schakelen automatisch tussen verwarmen en koelen. Het geheel zorgt ervoor dat het beste binnenklimaat gecreëerd wordt met installaties die geen verbranding eisen (lees: ketel). Geen verbranding betekent dat Jaga Climate Designer toestellen helpen de koolstofemissies te verminderen en zo het buitenklimaat te verbeteren.

” We moeten zorgen voor een beter binnenklimaat zonder daarbij het buitenklimaat te belasten. “

Het perfecte ecodesign

Climate Designer producten verbruiken minder energie. Ze zijn niet alleen daarom milieuvriendelijker maar ook doordat ze veel lichter en kleiner zijn dan andere toestellen met dezelfde capaciteit. Hierdoor wordt ook de grondstofbehoefte aanzienlijk verminderd. Bovendien gaan Low-H2O warmtewisselaars langer mee, hebben ze een garantie van 30 jaar en zijn ze volledig recycleerbaar aan het einde van hun levensduur. In vergelijking met andere systemen scoren Climate Designer producten opmerkelijk beter in LCA-metingen, die de milieu-impact van producten vergelijkt.

ClimateDesigners_Imago_001_0014_ClimateDesigners_Imago_003
” Nieuwe technologieën moeten een minimale hoeveelheid energie verbruiken, zodat er voldoende overblijft voor moeder natuur. ”
ClimateDesigners_Imago_001_0010_ClimateDesigners_Imago_007

Conclusie

In elk seizoen een maximaal binnencomfort met een minimale vervuiling en een minimaal gebruik van grondstoffen, zo proberen we niet alleen uw binnenklimaat, maar ook het buitenklimaat te verbeteren. En dat is de reden waarom we onszelf, onze medewerkers en al onze klanten ‘Jaga Climate Designers’ noemen!

” Er is geen wifi in het bos, maar je zal er een betere connectie vinden “
Scroll to Top